Konya HAVA DURUMU

Yalıhüyük Belediyesi

Bakan Kurum Yalıhüyük’e müjdeler verdi

- +

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum Yalıhüyük Belediyemizi ziyaretinde müjdeler verdi.

İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammed Deniz Kılınç,  Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, İlçe Başkanları ve meclis üyeleri tarafından Akkise Köprüsü yolu yanında karşılanan Bakan Kurum, Belediye başkanlarından Suğla arazisi ile ilgili bilgi aldı.

Bakan Kurum Daha sonra Belediyemizi ziyaret etti. Bakanımıza taleplerimizi ilettik. Belediye çalışmaları hakkında Başkanımız Hasan Koçer bilgi verdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum Belediyemizi ziyaretinde müjdeler vererek; Çarşı  Merkezi meydanı için 400 bin TL, Sanayi  dükkanlarının yapımı için  500 bin TL hibe verileceğinin sözünü verdi. Ayrıca 50 adet Konteyner verilecek. Millet  bahçesi ile  ilgili olarak  da projenin tamamlandığını ihalesinin yapılacağı müjdesini verdi. Bakanımız Kurum Son olarak da Toki  konutlarının hızlandırılacağını ifade etti.

Kaymakam Kılınç ve Başkanımız Hasan Koçer Bakan Kurum’a Kuran lafzı Tablo takdim etti.

Belediye çıkışı Vatandaşların balkondaki tezahüratlarına kayıtsız kalmayan Kurum, Vatandaşlarla bayramlaştı. Çarşı meydanında vatandaşlarla da bayramlaşan Kurum Daha sonraki programı Ahırlı İlçesine gitmek üzere ilçeden ayrıldı.

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.