Konya HAVA DURUMU

Yalıhüyük Belediyesi

BAŞKANIMIZ HASAN KOÇER KANDİL MESAJI YAYIMLADI

- +

Müslümanlar için Üç ayların başlangıcı, müjdeleyicisi  olarak bilinen bu aylar, manevi coşkunun daha yoğun yaşandığı bir mevsimdir.

Regaib, herhangi bir şeyi istemek, arzu duymak, meyletmek, bu emeller doğrultusunda tutkuyla çaba sarf etmek demektir. Regaib Kandili ise her türlü arzu ve isteklerimizi, emel ve tutkularımızı, iyiye, doğruya, güzele, faydalı olana yöneltmek, bütün işlerimizi Cenab-ı Hakk’ın rızasına uygun hâle getirme çabasıdır.

Bu mübarek zaman dilimini fırsat bilerek sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına; birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine daha fazla gayret göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm inananların Regaib kandilini ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı Cenabı Allah’tan ediyorum.

Yalıhüyük Belediye Başkanı

Hasan KOÇER

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.