Konya HAVA DURUMU

Yalıhüyük Belediyesi

Başkanımız Koçer’in Miraç Kandili Mesajı

- +

Belediye Başkanımız sayın Hasan Koçer Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkanımız Koçer, yayınladığı mesajında : “Yüce Rabbimizin sevgili Resulünden başka hiç kimseye sunmadığı ilahi bir ihsan olan Miraç, biz Müslümanlar için de ilahi rahmetler ve lütuflarla dolu kutlu bir zaman dilimidir. Dinimizin direği 5 vakit namazında müjdelendiği Miraç gecesi Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan bir ufuktur. Miraç beşeriyetin insanlığa, bedenin ruha, ruhun sahibine, kulun Allah’a yükselişidir.

Yeryüzünün manevi merkezlerinden, Mescid-i Haram ve Mescid-i Aksa arasındaki bağları güçlendiren miraç, Müslümanların gönül dünyalarını da güçlendirecek, imanlarını pekiştirecek, kardeşlik bağlarını kuvvetlendirecek manevi bir tecrübedir.

Bu duygu ve düşüncelerle; hemşehrilerimizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin mübarek Miraç Kandilini en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.”

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.