Konya HAVA DURUMU

Yalıhüyük Belediyesi

BELEDİYEMİZ TAŞERON İŞÇİLERİ SINAVI YAPTI

- +

Yalıhüyük Belediyemizin bünyesinde çalışan taşeron işçilerin kadro sınavı bu gün Yalıhüyük Belediyesinde gerçekleşti.

Belediyemizin bünyesinde bulanan 9 İşçi sınava tabi tutuldu. Bu işçilerin ikisi  (büro ) yazılı sınava tabi tutulurken,  diğer yedi temizlik işçisi ise uygulamalı sınavdan geçti. Kısa süre sonra açıklanan sınav sonuçlarında dokuz işçinin de başarılı olduğu kaydedildi.

Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından Konuşan Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer;’’ Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesi sonrasında başlayan taşerona kadro sürecinde Belediyemiz bünyesinde çalışan dokuz işçimiz yapılan sınavdan başarı ile çıktılar. Çalışma garantisi kazanmış oldular. Belediyemizde kurulacak şirket bünyesinde kadrolu işçi olarak çalışacaklar. Kendilerine hayırlı olsun diyor, başarılar diliyorum. ’diyerek taşeron işçilerini tek tek kutladı.

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.