Konya HAVA DURUMU

Yalıhüyük Belediyesi

Gölcük Yaylasında Asfaltlama Çalışmaları Tamamlandı

- +

Konya Büyükşehir ve Yalıhüyük Belediyesi ekipleri, Gölcük yayla iç yollarını asfaltla kaplama çalışmalarını tamamladı.

Stabilize çalışmaları tamamlanan Yalıhüyük İlçesi Gölcük yayla  iç yolları asfaltlama çalışmaları yoğun bir çalışma temposu ile tamamlanarak hizmete açıldı.

Belediye Başkanımız Sayın   Hasan Koçer İçenin yoğun olarak yaz aylarında kullandığı Gölcük yaylasında çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Büyükşehir ve Yalıhüyük Belediyesi ekiplerinin yoğun bir  çalışma sonucu 1 km lik yolun asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Başkanımız Koçer;’’İlçemiz  nüfusunun büyük bir bölümü yaz aylarında  burada yaşıyor.Onların yayla evlerine ulaşımlarını kolaylaştırmak ve daha  güvenli bir hale getirmek Büyükşehir belediyemiz ve belediyemizin ekip ve ekipmanları ile yoğun bir  çalışma yürüttük.Çalışmalarımıza Fen İşleri 4 Bölge müdürümüz Sayın Memiş Kunt da yakından takip etti.Çok şükür  asfaltlama çalışmalarını tamamladık.Başta Büyükşehir  Belediye Başkanımız Sayın Uğur  İbrahim Altay’a Fen İşleri daire başkanımız Hasan Hüseyin Esfendiyar’a Fen İşleri 4 Bölge müdürümüz Sayın Memiş Kunt’a ,İlçe  Başkanımız Yusuf Pişkin’e katkı ve destekleri için çok teşekkür ediyorum. ’dedi.

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.