Konya HAVA DURUMU

Yalıhüyük Belediyesi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay’ın Yalıhüyük Ziyareti

- +

Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay, İlçemizi ziyaret etti. Yalıhüyük’te ilk olarak İlçe Belediyemizi ziyaret eden Altay, Başkanımız Sayın Hasan Koçer ile bir süre makamda sohbet etti.

Büyükşehir belediye başkanımız Altay esnaf ziyareti yaparak esnaflarla bir süre sohbet etti.

Temaslarına Akkise köprüsü yanında Suğla arazisi önünde sürdüren başkan Altay Suğla arazisini işleyen çiftçilerle ilgili olarak yaptığı açıklamada; ’Çiftçilerimizin hangi araziyi ekecekleri belli şekilde oluştu. Hem yatırım yapabilecekler. Emde çiftçi desteklerinden faydalanabilecekler. Mülkiyetinin alımı konusunda da çok olumlu bir adım atıldı. Buradan Çevre ve şehircilik bakanımıza Bakan yardımcılarımıza, Milletvekillerimize, İl teşkilatımıza da teşekkür ediyoruz. Hep ifade ettiğimiz şey kırsalda yaşayan insanların daha fazla  gelir elde edebilmesi. Konya Büyükşehir belediyesinin en büyük hedefi burada çiftçilerimizin hem sulu tarıma geçerek ürün çeşitliliğini ve üründe artış ortaya koyacaklar. Suğla’nın verimli arazilerinde daha fazla gelir elde edecekler. Bu da kırsalda yaşayan insanlarımız için çok önemli bir katkı olacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bugün Ahırlının sorunu çözüldü ama Yalıhüyük ve Seydişehir’in de sorunları parça parça çözülecek. Belediye başkanlarımıza da teşekkür ediyorum. Sıkı bir takip gerçekleştirdiler, Çiftçilerimize hayırlı olsun. Çiftçilerimizden beklentilerimiz daha fazla ürün yetiştirmeleri, daha fazla gelir elde etmeleri ve bu verimli arazilerde önce Konya’ya daha sonra Türkiye’ye faydalı olsun.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Uğur İbrahim Altay’ın programına Yalıhüyük Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer,Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül,Yalıhüyük İlçe Başkanı Yusuf Pişkin,İlçe teşkilat yöneticileri,Belediye meclis üyeleri ve  muhtarlar katıldı.

Büyükşehir belediye başkanımız Altay esnaf ziyareti yaparak esnalarla bir süre sohbet etti.

Temaslarına Akkise köprüsü yanında suğla arazisi önünde sürdüren başkan Altay Suğla arazisini işleyen çiftçilerle ilgili olarak yaptığı açıklamada; ’Çiftçilerimizin hangi araziyi ekecekleri belli şekilde oluştu. Hem yatırım yapabilecekler. Emde çiftçi desteklerinden faydalanabilecekler. Mülkiyetinin alımı konusunda da çok olumlu bir adım atıldı. Buradan Çevre ve şehircilik bakanımıza Bakan yardımcılarımıza, Milletvekillerimize, İl teşkilatımıza da teşekkür ediyoruz. Hep ifade ettiğimiz şey kırsalda yaşayan insanların daha fazla  gelir elde edebilmesi. Konya Büyükşehir belediyesinin en büyük hedefi burada çiftçilerimizin hem sulu tarıma geçerek ürün çeşitliliğini ve üründe artış ortaya koyacaklar. Suğla’nın verimli arazilerinde daha fazla gelir elde edecekler. Bu da kırsalda yaşayan insanlarımız için çok önemli bir katkı olacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bugün Ahırlının sorunu çözüldü ama Yalıhüyük ve Seydişehir’in de sorunları parça parça çözülecek. Belediye başkanlarımıza da teşekkür ediyorum. Sıkı bir takip gerçekleştirdiler, Çiftçilerimize hayırlı olsun. Çiftçilerimizden beklentilerimiz daha fazla ürün yetiştirmeleri, daha fazla gelir elde etmeleri ve bu verimli arazilerde önce Konya’ya daha sonra Türkiye’ye faydalı olsun.

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.