Konya HAVA DURUMU

Yalıhüyük Belediyesi

YALIHÜYÜK BELEDİYESİ “HER KADIN BİR ANNEDİR” PROGRAMI DÜZENLEDİ

- +

Yalıhüyük de, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla “Her kadın bir annedir” programı düzenlendi.
Yalıhüyük ilçesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla “Her kadın bir annedir” programı düzenlendi.
Yalıhüyük Belediyesi düğün salonunda düzenlenen programda Kaymakam Yakup Güven, Belediye Başkanı Hasan Koçer, siyasi parti temsilcileri salonda bulunan kadınlara gül takdim etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın kadınlar günü dolayısı ile okuduğu şiir gösteriminin ardından konuşan Belediye Başkanı Koçer, kadınların bizim topraklarımızda hem toplumun hem ailenin temeli olduğunu kaydetti.
“Eğer kadın mutluysa ülke de mutlu olur.” diyenBelediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer, “Eğer kadın umut içindeyse o ülke de umut içindedir. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar Günü‘nü kutluyorum.” diye konuştu.
Kaymakamımız Sayın Yakup Güven ise, Türk kültür ve medeniyetinin inşasında erkeğiyle ortak rol oynayan Türk kadınının, devlet yönetiminden eğitime, kültürden sosyal hayata kadar her alanda erkeğin yanı başında yer aldığını belirtti.

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.