Konya HAVA DURUMU

Yalıhüyük Belediyesi

Yalıhüyük Belediye’sin den Korona virüs Seferberliği

- +

Yalıhüyük Belediyemiz salgın hastalıklar ve bakterilere karşı yapmış olduğu ve hijyen çalışmalarını korona virüs kapsamında yoğunlaştırdı.

Vatandaşların yoğun olarak kullandığı Pazaryerleri, İbadethaneler, Belediye Hizmet Binası, Kamu alanları,Düğün Salonu, Çocuk Oyun Gruplarının bulunduğu alanlar,Parklar,kıraathaneler dezenfekte ediliyor.

Belediye olarak  temizlik ve hijyene önem verdiklerini kaydeden Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer, Koronavirüsü nedeniyle seferberlik başlattıklarını, Hemşehrilerininde dikkatli olmasını istedi.

Yalıhüyük Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı temizlik İşleri ekipleri toplu kullanım alanlarını koronavirüse karşı ilaçlayarak dezenfekte ediyor.

Koronavirüs salgınının Türkiye’nin alınan önlemler kapsamında kontrol altında tutulduğunu kaydeden Başkanımız  Koçer; “Büyükşehir Belediyemizin teknik desteği ve Belediye olarak biz de Koronavirüsü salgını yaşanmadan öncede hijyen ve temizlik noktasında titiz davranıyor, toplu kullanım alanlarımızı belirli periyodlarla dezenfekte ediyoruz. Bundan sonrada bu tedbirler çerçevesinde üstümüze düşeni yaparak ilçemizde bulunan risk barındıran alanları ilaçlamaya devam edeceğiz” dedi.

Belediye Başkanımız  Hasan Koçer; “Temizlik, çalışmalarımızda bakteri, virüs ve mikropları neredeyse tamamen yok eden ve üremelerini durduran temizlik maddeleri kullanıyoruz. Hemşehrilerimizin sağlıklı, rahat ve huzur içinde yaşamlarını devam ettirmeleri adına ekiplerimiz bu çalışmalarını belirli bir plan dahilinde hız kesmeden ara vermeden devam ettirecek. Hemşehrilerimizinde hijyen kurallarına daha çok dikkat ederek topyekun seferberliğe dönüşen bu konuya katkılarını bekliyoruz. Panik yok, birlikte el ele mücadele ederek bu sorunu da gidereceğiz inşaallah” dedi.

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.