Konya HAVA DURUMU
BİZE ULAŞIN 0332 571 6181-0332 571 6182

Yalıhüyük Belediyesi

Yalıhüyük’te Kaynak Su Ve Tarım Arazisi Sulama Projeleri Görüşüldü

Yalıhüyük’te İçme suyu ve tarım arazilerinin sulama projeleri ele alındı.

Yalıhüyük’te gerçekleşen teknik gezinin İlçemiz adına önemli kazanım olduğunu ifade eden Başkanımız Sayın Hasan Koçer; ’Çatmakaya, Gölcük yaylamız kaynak sularının değerlendirilmesinin yanı sıra Marutta düdeninde yerinde incelemeler yaptık.

İçme suyu, tarım arazilerinin sulanması projeleri hakkında önemli görüşmeler gerçekleştirdik. ’dedi.

İlçemizde gerçekleşen bu görüşmeye Sayın Kaymakamımız Yasin Şahin, KOSKi Genel Müdürümüz Sayın Ahmet Demir, Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Halıcı, işletmeler Daire Başkanı Murat Erdoğan, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hüseyin Kürşat Civelekoğlu, Fen İşleri 4. Bölge Müdürümüz Memiş Kunt, Seydişehir Alt bölge Şefi Ercan Altunbaş ve İlçe Başkanımız Yusuf Pişkin, Çatmakaya Muhalle Muhtarı Kırsal kalkınma kooperatifi başkanı katıldı.’’ dedi.

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.