Konya HAVA DURUMU

Yalıhüyük Belediyesi

Yalıhüyük’ten Elazığ ve Malatya’daki depremzedelere yardım

- +

Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer, Meclis üyeleri ve belediye personeli Elazığ ve Malatya’daki depremzedelere nakti yardımda bulundu.

Depremlerin ardından devletin bütün kurum ve kuruluşlarıyla bölge için seferber olduğunu vurgulayan Başkan Koçer; ’Devletimiz başta olmak üzere sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımız adeta ayağa kalkmıştır. Devletin her türlü imkânı sağladığı bir ortamda Belediye olarak bizler meclis üyelerimiz ve belediye personelimiz nakti yardımda bulunduk. Bize gelen hemşerilerimizi biz nakdi yardım yapmaları noktasında yönlendiriyoruz.  Bizde Belediye olarak bütün Meclis Üyelerimiz dahil olmak üzere, Belediye çalışanlarımızla birlikte belli bir miktar nakdi yardım hazırladık. Bu nakdi yardımımızı AFAD tarafından belirlenen banka hesap numarasına yatırdık. Yaraların hepsini kapatmaz ama bir nebze azaltması noktasında destek olur inşallah” dedi.

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.