Konya HAVA DURUMU
BİZE ULAŞIN 0332 571 6181-0332 571 6182

Genel

Yalıhüyük Belediyesi

Yalıhüyük’ün dış mahalle yolları Büyükşehir ve Yalıhüyük Belediyemizin ekiplerince asfaltla kaplandı.

- +

İlçemizin Saray Mahallesi girişi 1.100 m Arasöğüt Mahallesi 500 metrelik bölümleri asfaltla kaplandı.

Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç ve Belediye Başkanı Hasan Koçer çalışmaları yerinde inceledi. Kaymakam Kılınç Çalışanalara kolay gelsin dileklerini iletti.

Asfaltlama çalışmaları ile ilgi olarak yaptığı değerlendirmede Başkanımız Hasan Koçer; ‘’Büyükşehir Belediyesi ve İlçe belediyemizin birlikte çalışmaları ile Mahalle giriş yollarımız hem genişletildi hem de asfaltla kaplandı. Çalışmalarda bize desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur  İbrahim Altay ve Fen işleri müdürlüğüne  ve çalışan  personellerimize  özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. ’şeklinde konuştu.

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.