Konya HAVA DURUMU

Yalıhüyük Belediyesi

Yaylada Aç Kalan Hayvanlar İçin Yiyecek Bırakıldı

- +

Yalıhüyük’ün Gölcük Yaylası’nda kar yağışı sonrası yem bulmakta zorlanan yabani ve sahipsiz hayvanlar için yiyecek götürüldü. Yayla  iç yolları belediye ekiplerimizce kardan temizlendi.

Yalıhüyük Kaymakamlığı ve Belediyemizin organize ettiği çalışmaya İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammed Deniz Kılınç ve Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer de katıldı.

Kaymakam Kılınç, “Yaylamızda bulunan hayvanlara belediyemiz ile birlikte sahip çıkıyoruz. Düzenli olarak yiyecek götürüyoruz. Bugün bu programı Yalıhüyük Belediyemiz ile birlikte gerçekleştirdik.” dedi.

Belediye Başkanımız  Hasan Koçer de, Gölcük Yaylası’nda bulunan ve bölgede adeta gönüllü bekçilik görevi yapan sahipsiz köpeklere düzenli olarak yiyecek bıraktık.Ayrıca  Belediyemize ait  greyderle  yayla iç yollarını açtık.Hemşerilerimiz yayladaki evlerine ulaşabilirler. ’dedi.

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.