YALIHÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI KOÇER’İN ANKARA ZİYARETLERİ

Yalıhüyük Belediye Başkanı Koçer’in Ankara ziyaretleri
Yazdır / Tarih: 2021-03-02

Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti.
Koçer, İlçede inşaatı devam eden TOKİ Konutları, Millet Bahçesi inşaatı projeleri hakkında TOKİ Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Karabayır ile bilgi alışverişinde bulundu.
Ankara ziyaretlerini TBMM’de sürdüren Başkan Koçer Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Tahir Akyürek MHP Genel Başkan yardımcısı Mustafa Kalaycı ile görüşerek İlçe sorunlarının çözümleri ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Ankara ziyaretinin çok verimli geçtiğini ifade eden Başkan Koçer; Görüşmelerimiz oldukça verimli geçti. TOKİ Başkan Yardımcısı Sayın Ömer Faruk Karabayır’a ve Konya Milletvekilimiz Sayın Ziya Altunyaldız’a, Sayın Tahir Akyürek’e MHP Genel Başkan yardımcısı Sayın Mustafa Kalaycı’ya ilgi ve alakaları için ilçem ve Şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Diye konuştu.