BAŞKANIMIZ HASAN KOÇER’İN KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Başkanımız Hasan Koçer’in Kadınlar Günü Mesajı
Yazdır / Tarih: 2021-03-07

Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkanımız mesajında; “Toplumsal yapımızın ve aile bütünlüğümüzün sağlanmasında, başarılı ve mutlu nesillerin yetiştirilmesinde şüphesiz ki en önemli pay kadınlarımıza aittir.

Eğitimden sağlığa, siyasal yaşamdan iş dünyasına kadar üstlendikleri sorumluluklarla Türk Milleti'nin geleceğe güvenle bakmasının teminatı olmuşlardır. Tarih boyunca istiklal mücadelelerimizde kahraman kadınlarımız daima en ön sıralarda yer almışlardır. Bizler kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığı reddeden, kadını her zaman baş tacı eden, onlara büyük değer veren bir toplumun temsilcileriyiz.

Cenneti annelerin ayakları altına seren İslam’ın mensubu bir birey olarak kadınlarımız için ne yapsak azdır.

Bizleri dünyaya getiren, büyüten, bizlere kişilik ve şahsiyet kazandıran kadınlardır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart “Dünya Kadınlar Günü”nü kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam dilerim” dedi.