YALIHÜYÜK MİLLET BAHÇESİ

Yalıhüyük Millet Bahçesi
Yazdır / Tarih: 2021-03-09

Bitki ve peyzajı ile İlçemize  yeni bir soluk getirecek millet bahçesi projesi, içerisinde barındıracağı sosyal donatı alanlarıyla, yeşiliyle, Millet Kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanı olacak.

Çocuklar oyunlarını, kamelyalı dinlenme alanlarını, etkinlik çayırlarını barındıracak millet bahçesi projesinde her yaştaki vatandaşlar için kültürfizik alanları da tasarlandı.

Toplam çocuk oyun alanının 542 metrekare olduğu millet bahçesinde, çok amaçlı etkinlik alanları bin 395 metrekare olacak. 740 metrekarelik sohbet alanlarının olduğu millet bahçesinde, bin 278 metrekarelik çim amfi yer alacak. Ayrıca, koşu, yürüyüş ve gezinti yolları da olacak.