BAŞKANIMIZ KOÇER’İN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Başkanımız Koçer’in Miraç Kandili Mesajı
Yazdır / Tarih: 2021-03-09

Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkanımız mesajında şu ifadelere yer verdi;

Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri de Miraç Gecesidir. Miraç bir yükseliştir, bütün süfli duygulardan, beşeri hislerden ter temiz bir kulluğa, en yüce mertebeye terakki ediştir. Peygamberimiz  (S.A.V.) şahsında insanlığın önüne açılmış sınırsız bir terakki ufkudur. Kandiller yüreklerimizin kin ve nefret duygularının temizlenmesi için bir fırsattır. Bizler bu mübarek günler vesilesiyle dostluklara daha da önem vermeli, kırgınlıklardan kaçınmalı, yapılan hatalarımızı telafi etme yoluna gitmeliyiz.

Tüm İslam Âleminin ve Yalıhüyüklü Hemşerilerimin Miraç Kandilini kutlar ve hayırlara vesile olmasını dilerim.