BELEDİYEMİZ BÜYÜK BİR PROJEYİ DAHA HAYATA GEÇİRİYOR

Belediyemiz büyük bir projeyi daha hayata geçiriyor
Yazdır / Tarih: 2021-03-16

Yalıhüyük Cumhuriyet Meydanı çevre düzenleme ve tretuvar yapım işi inşaatı başladı

Yalıhüyük Belediyesinin projelendirdiği Çevre ve şehircilik bakanlığı ve Konya Valiliğinin katkıları ile inşaatına başlanan proje 120 iş günü içerisinde tamamlanması öngörülüyor.

Konu İle ilgili olarak bilgi veren Yalıhüyük Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer İlçe merkezinde prestij bir meydan oluşturmak istediklerini ifade etti.

Başkanımız Koçer;’’ Proje Belediyemiz tarafından projelendirilmiş olup Çevre ve şehircilik bakanlığı ve Konya Valiliğinin katkıları ile yapılmakta olup Kartay Belediyemizin alandaki park yapım desteği ile 120 iş günü içinde tamamlamayı hedefliyoruz. Cumhuriyet caddesindeki bu projenin İlçemize prestij bir cadde görünümü kazandırmış olacak. ’dedi.

İlçe merkezinde Cumhuriyet Meydanındaki 9 bin m2 alanda yapılacak çevre düzenleme ve tretuvar projesinin yapım bedelinin 750 bin TL olacak.