18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ

18 Mart Şehitler Günü Programı Düzenlendi
Yazdır / Tarih: 2021-03-18

Yalıhüyük’te 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı, Hükümet Konağı önünde İlçe Kaymakam Vekili Sayın Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer’in Atatürk anıtına çelenk koyması, akabinde saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından öğrenciler, Şehidin anneye mektubunu okudu. Daha sonra şiirlerle devam eden program, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Sayın Hasan Koçer tarından ödülleri verildi.

Etkinlikler çerçevesinde İlçe şehitliğine geçilerek buradaki şehitler için İlçe Müftüsü Ahmet Karakaya tarafından dua okunması ile program sona erdi.