BAKAN DANIŞMANI KÜÇÜKDAĞ BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ

Bakan Danışmanı  Küçükdağ Belediyemizi ziyaret etti
Yazdır / Tarih: 2021-03-22

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat  Kurum'un danışmanı Sayın Mehmet Akif Küçükdağ Belediye   Başkanımız Sayın Hasan Koçer’i ziyaret etti.

Danışman Küçükdağ görüşmede Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer ile Bakanlığımız ile birlikte yürütülen projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Başkanımız görüşme ile ilgili olarak verdiği bilgilerde; İlçemizde yapımı devam eden Millet Bahçesi Çarşı meydanı peyzaj düzenlemesi, TOKİ Konutları çalışmaları ve ilçede planlanan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Çalışmalarda yaşanan sorunlar, çözüm noktaları ve taleplerimiz hakkında istişarelerde bulunduk. Yararlı bir görüşme oldu. ’diye konuştu.

Başkan Koçer, Çevre ve Şehircilik Bakan danışmanı Sayın Mehmet Akif Küçükdağ’a ilgi, alaka ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiklerini ifade etti.