BELEDİYE EKİPLERİMİZ, KAR YAĞIŞINDAN KAPANAN YOLLARI ULAŞIMA AÇTI

Belediye ekiplerimiz, kar yağışından kapanan yolları ulaşıma açtı
Yazdır / Tarih: 2021-03-25

Yalıhüyük Belediyesi, kar kürüme ekiplerinin yoğun çalışması sonucunda kapanan yolları açtı.

İlçede kar kalınlığının 30 santimetreye ulaştığı, Gölcük Yaylası'nda ise kar kalınlığının 50 santimetre olduğu belirtildi.

Merkezdeki ve dış mahalle yollarını açan belediye ekipleri, olası kar yağışına karşı da tedbiri elden bırakmıyor. Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Kapalı yolumuz bulunmuyor. Arkadaşlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.