BAŞKANIMIZ KOÇER'DEN ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ BAL’A ZİYARET

Başkanımız Koçer'den Orman Bölge Müdürü Bal’a ziyaret
Yazdır / Tarih: 2021-03-30

Yalıhüyük Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer ve Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Yusuf Pişkin Konya’da bir dizi temaslarda bulundu.

Konya ziyaretinde Orman Bölge Müdürü Sayın Cafer Bal’ı makamında ziyaret eden İlçe heyetimiz, Bal’a görevinde başarılar diledi. Toplantıda İlçemiz hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer, görüşmenin olumlu geçtiğini dile getirerek misafir perveliğinden dolayı Bölge müdürü Cafer Bal’a teşekkür etti.

Ziyarete Belediye Başkanımız Hasan Koçer,İlçe Başkanı Yusuf Pişkin’in yanı sıra Belediye Fen İşleri sorumlusu Serhat Şahin’de katıldı.