BAŞKANIMIZDAN RAMAZAN AYI MESAJI

Başkanımızdan Ramazan Ayı  mesajı
Yazdır / Tarih: 2021-04-12

Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer, Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Koçer, mesajında ;İslam aleminin heyecanla beklediği, bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret ayı olarak bilinen 11 ayın Sultanı Ramazan ayına girildiğini hatırlatarak : “Yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı, içerisinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesini barındıran Ramazan Ayı, mukaddes kitabımız Kur’an-ı Kerim’in ilk ve son ayetlerinin yeryüzüne indiği mucizelerle dolu bir aydır.

Bu ayın rahmeti ve mağfiretinin bol olmasına rağmen gösterişten ve riyadan da kaçınmalıyız. Oruçlarımız bizleri terbiye etmeli, kurtuluşumuza vesile olmalıdır. Yalnızca aç kalarak değil, bütün kötülüklerden kaçınarak, oruç ibadetimizi kemale erdirebilir, rahmetinden faydalanabiliriz. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı Ramazan ayını bu erdemli özelliklerin yerleşmesi için bir vesile olarak değerlendirmeliyiz.

Yalıhüyüklü hemşehrilerim başta olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerifini en kalbi duygularımla kutluyor, bu mübarek ayın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.”