BAŞKAN KOÇER’DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Başkan Koçer’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı
Yazdır / Tarih: 2021-04-22

Belediye Başkanımız Hasan Koçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında 23 Nisan 1920’de kurulan TBMM’nin tarihimizde çok önemli bir dönüm noktası olduğunu söyleyen Başkan Koçer şu ifadelere yer verdi;

“Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir” düsturuyla çıkılan yolda, ecdadımız birlik ve beraberliğinden ödün vermeden, vatan toprakları uğruna büyük mücadeleler vermiş, bağımsızlığına ve özgürlüğüne sahip çıkmıştır. Milli egemenliği tesis eden ilk Meclis, vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin, bağımsızlık uğruna sergilenen fedakârlıkların timsali olmuştur.

Türkiye Büyük Millet Meclisi, dünyada eşine az rastlanır bir maziye ve büyüklüğe sahiptir. Varlığını hürriyetine adamış bir milletin temsil edildiği; milli iradenin kalbi Meclisimizin açıldığı gün geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hatta bütün dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilmiştir.

İstiklal ve istikbal yolunda Milli Mücadeleye yön veren Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş gününü çocuklara armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele Kahramanlarına şükranlarımı arz ederken, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu tam bağımsız bir meclisin teminatı olan tüm çocuklarımızın bayramını kutlar Sevgi ve Saygılarımı Sunarım”