YALIHÜYÜK BELEDİYESİNDE BAKAN KURUM İÇİN BİLBOARDLU TEŞEKKÜR

Yalıhüyük Belediyesinde Bakan Kurum İçin Bilboardlu Teşekkür
Yazdır / Tarih: 2021-04-28

Yalıhüyük Çarşı Meydanı peyzaj ve tretuvarı yapımında desteklerinden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a teşekkür eden Belediye Başkanı Hasan Koçer İlçe girişlerinde bulunan billboard lara Bakan Kurum için teşekkür pankartı astırdı.

Başkanımız Sayın Hasan Koçer İlçemizde yapılan hizmetlerde her daim desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımıza ahde vefa göstermek için İlçemiz merkezinde bulanan billboardlara belediyemiz olarak böyle bir pankart asmayı uygun gördük ‘’dedi.