CUMHURİYET MEYDANIMIZ MODERN BİR YAPIYA KAVUŞUYOR

Cumhuriyet Meydanımız modern bir yapıya kavuşuyor
Yazdır / Tarih: 2021-04-28

Yalıhüyük ilçemizde Cumhuriyet Meydanı çevre düzenlemesi ve tretuvar yapımı inşaatında % 60 bölüm tamamlandı.

Belediyemizin projelendirdiği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Konya Valiliğinin katkı sunduğu projenin bir ay içerisinde tamamlanması öngörülüyor.

8 500 m2 alanda yapılan çevre düzenlenmesi ve tretuvar çalışmaları yanı sıra meydanda bulanan havai elektrik hatlarının da yer altına alınması ile cadde yeni bir yüz kazanırken kamelyalar yeşil alanlar ve Cami yanına yapılan şadırvanın tamamlanması ile Yalıhüyük modern bir caddeye kavuşmuş olacak.

Başkanımız Sayın Hasan Koçer çalışmaları yerinde inceleyerek; Çalışmalarımız programladığımız şekilde ilerliyor.8500 m2 alan parke ve renkli motifli taşlarla kaplıyoruz. Park ve bahçelerin yer aldığı projede yeşil alan ve havuzu ile modern bir hale gelecek. İlçemizin prestij bir meydanı olacak. Projemizin hayata geçmesinde Çevre ve şehircilik bakanlığımıza, Konya Valiliğimize ve desteklerini esirgemeyen Karatay Belediyemize teşekkürlerimi sunuyorum. ’diye konuştu.