YALIHÜYÜK BELEDİYESİ HAŞERE İLAÇLAMASINA HIZ VERDİ

Yalıhüyük Belediyesi haşere ilaçlamasına hız verdi
Yazdır / Tarih: 2021-05-04

Yalıhüyük Belediyesi tam kapanma ile birlikte İlçede dezenfekte, kanal boylarında ise haşere ilaçlamasını aralıksız sürdürüyor.

İlçede baharın gelmesi ile kanal boylarında sivrisinekle mücadele için lavra ilacı çalışması yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanımız Hasan Koçer; ‘’Tam kapanmayı yaşadığımız bu günlerde belediye ekiplerimiz cadde ve sokaklarda, resmi kurumlarda bir yandan dezenfektan çalışması yaparken diğer taraftan kanal boyları ilçemiz kenarında bulunan büyük ve küçük başların bulunduğu ahırlarda haşere ile mücadele başlatıldı. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. ’dedi.