BAŞKANIMIZIN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI

Başkanımızın 19 Mayıs Kutlama Mesajı
Yazdır / Tarih: 2021-05-18

Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Ve Gençlik Ve Spor Bayramı Nedeniyle Kutlama Mesajı Yayınladı.

“19 Mayıs’ın yıldönümünde, bağımsız ve özgür bir millet olarak geleceğe güvenle bakabilmek için, ülkemize sahip çıkmalı; geçmişte verilen mücadelelerin önemini, genç kuşaklara en iyi şekilde anlatmalıyız” diyen Başkanımız Hasan Koçer mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş mücadelemizin meşalesini tutuşturmak için Samsun’a ayak bastığı 19 Mayıs günü, tarihimiz için çok önemli bir gündür. Kurtuluş mücadelemizin sembol günü olan bu günün, Türkiye Cumhuriyetinin teminatı değerli gençlerimize armağan edilmesi, gençlik ve spor bayramı olarak ilan edilmesi son derece anlamlıdır.Gazi Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs’ı, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize armağan etmesi, onlara verdiği değerin bir göstergesidir. Bu değerli emaneti sonsuza kadar yaşatmak ve korumak da gençlerimizin görevidir. Bizlerin de dünyadaki ilerleme yarışında ülkemizin en büyük güvencesi ve milletimizin en büyük zenginliği gençlerimize olan inancı ve güveni tamdır.

Bu ülkede çocuklar kadar gençler de her zaman önemsenmektedir. Bunun en güzel örneği ise kurtuluş ateşinin yakıldığı bu önemli günün gençliğe armağan edilmesidir. Bu vesileyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı bir kez daha kutlarken, ülkemizin bekası için canlarını veren gelmiş geçmiş tüm şehitlerimizi minnetle yad ediyorum”