BAŞKAN KOÇER’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Başkan Koçer’in Kurban Bayramı Mesajı
Yazdır / Tarih: 2021-07-19

Yalıhüyük Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer, Kurban Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Bayramların toplumsal birlikteliğin yaşandığı mübarek günler olduğunu ifade eden Başkanımız Koçer, mesajında şu görüşlere yer verdi:

Bayramlar; insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup kardeşçe kucaklaştıran, milli birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulandığı müstesna günlerdir.

Toplum hayatında büyük bir önem taşıyan, birleştirici, bütünleştirici özelliği ile bizleri bir araya getiren, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı bu bayramda halkımızla aynı güzel duyguları paylaşmanın sevinci içerisindeyiz.

Bu anlamda bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı ve bayram sevincini hep beraber yaşamalıyız.

Bizlere düşen görev; zenginiyle-fakiriyle, yaşlısıyla-genciyle bayramları gerçek manada değerlendirebilmek; Milletçe birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği; sevinçte, kederde bir ve beraber olabilmenin yüce erdemine ulaşıldığı günler haline getirebilmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın ve Yalıhüyüklü hemşerilerimizin Kurban Bayramlarını tebrik ediyor, bu bayramın bütün insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”