BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZDEN İLÇEMİZE ZİYARET

Büyükşehir Belediyemizden İlçemize ziyaret
Yazdır / Tarih: 2021-07-30

Konya Büyükşehir Belediyesi heyeti Yalıhüyük Belediyesine ziyaret gerçekleştirdi.

İlçemize yapılan yatırımları ve gelecekte yapılacak projeleri görüşmek için İlçeye gelen Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu, Koordinasyon Daire Başkanı Mustafa Yazlık, Koski İşletmeler Daire Başkanı Murat Erdoğan, Fen işleri Müdürü Bekir Ceylan,4.Bölge M0dürü Memiş Kunt, Koski Alt Bölge sorumlusu Ercan Altunbaş, Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer tarafından karşılandı.

Başkanımız Koçer, heyeti İlçede gerçekleşen ve devam eden projeleri yerinde göstererek bilgi verdi. Toplantı Yalıhüyük Belediyesinde devam etti.

Belediye Başkanı Koçer: ‘’İlçemize yapılan yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Büyükşehir destekli yeni projeler hakkında Büyükşehir heyetindeki Genel sekreter Ercan Uslu ve beraberindeki heyet ile yeni projeler, taleplerimiz hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirdik. ’dedi.