BELEDİYESİ MECLİS ÜYEMİZ HASAN ÇETİN HAKKA YÜRÜDÜ

Belediyesi Meclis üyemiz Hasan Çetin Hakka yürüdü
Yazdır / Tarih: 2021-10-25

Belediyemiz Meclis üyesi Hasan Çetin geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Milliyetçi Hareket Partisi Yalıhüyük Belediye Meclis Üyesi Hasan Çetin(58) rahatsızlanması nedeniyle gittiği Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Konya devlet hastanesine sevk edildi.

Ambülansa konulan Çetin Konya yolunda vefat etti.

Çetin’in cenazesi öğle namazına müteakip Yalıhüyük merkez mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

Hasan Çetin evli iki çocuk babasıydı.

Merhum Hasan Çetin’e Allah’tan rahmet Kederli ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.