YALIHÜYÜK’TE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ETKİNLİKLERİ

Yalıhüyük’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri
Yazdır / Tarih: 2021-10-28

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri resmi törenlerle başladı.

Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin ilki Yalıhüyük Hükümet konağı önünde bulunan Atatürk anıtına İlçe Kaymakamımız Sayın Ertuğrul Bayram ve Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer’in çelenk sunması ile başladı.

İlçe Protokolünün katıldığı törende saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunması ile tamamlandı.

29 Ekim de İlçe Kaymakamı tebrikleri makamında kabul edecek. Daha sonra etkinlikler Cumhuriyet Meydanında Öğrencilerin hazırladığı şiirler, Oyunlar, gösteriler ve çeşitli etkinliklerle devam edecek.