YALIHÜYÜK AK PARTİ 75. İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

Yalıhüyük Ak Parti 75.  İlçe danışma meclisi toplantısı yapıldı
Yazdır / Tarih: 2021-12-05

Yalıhüyük Ak Parti İlçe teşkilatında gerçekleşen 75. İlçe danışma meclisi programına İlçeye yapılan yatırımlar ele alındı.

Programda açış konuşmasını yapan Yalıhüyük Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Yusuf Pişkin; Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara rağmen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde dimdik ayakta oluğunu, yatırımların her engele rağmen artarak sürdüğünü ve İlçe Teşkilatı, Belediye başkanı ile uyum içinde çalıştıklarını ifade ederek Gün ve birlik günüdür hep birlikte daha güzel günlere çıkacağız dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer de Konuşmasında; Görev süremiz boyunca Güçlü iktidar ile Büyükşehir yasasının çıkması ilçemizde birçok projenin hayata geçmesine neden oldu. Bu başarılarda Büyükşehir Belediyesi, İl ve İlçe teşkilatlarımız, Milletvekillerimiz, Bakanlarımız bizlere büyük destek sağladı.

Geçtiğimiz hafta sonu Çevre şehircilik ve İklim bakanımız Sayın Murat Kurum beyin Seydişehir ziyaretinde sunduğumuz proje ile ilk etap ta 500 bin TL lik hibe müjdesini aldık. İlçemize hayırlı olsun.

Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bertaraf edecek güçlü bir liderimiz var. Buna rağmen Memleketimizin her yerine hizmetler akıyor. Yatırımlar bir bir tamamlanıyor. İlçemizde burada nasibini alıyor. ’dedi.

Konya Ak Parti İl Başkan vekilimiz Sayın Mustafa Gürbüz, Ak Parti hükümetinin birçok dış ve iç engellemelere rağmen yoluna devam ettiğini Yatırımları bir bir hayata geçirdiğini ifade etti.

1. İlçe danışma meclisi programına; Konya Ak Parti İl Başkan vekili Mustafa Gürbüz, İl yönetim kurulu üyeleri Mustafa Hançerli ve Mehmet Taylan, İlçe Başkanı Yusuf Pişkin, Belediye Başkanı Hasan Koçer ve çok sayıda parti üyesi katıldı.