BELEDİYE EKİPLERİMİZ GÖLCÜK YAYLASINDA KÖPEKLERE YİYECEK BIRAKTI

Belediye Ekiplerimiz Gölcük yaylasında köpeklere yiyecek bıraktı
Yazdır / Tarih: 2021-12-08

Yalıhüyük Belediyemiz, ilçemize bağlı Gölcük Yaylası'nda köpeklere haftanın iki günü yiyecek bıraktı.

Belediye Başkanımız Sayın  Hasan Koçer, yaptığı açıklamada, ilçeye 17 kilometre uzaklıktaki Gölcük Yaylasın'da kış döneminde boşalmasının ardından burada yaşayan köpeklere yiyecek desteği sağladıklarını söyledi.

Kışın zor geçtiği yaylada kalan köpeklerin yiyecek sıkıntısı çektiğini ifade eden Başkanımız Koçer, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Kış mevsimine girilmesi ile Gölcük Yaylamızda hiç kimse kalmadı. Burada bulanan köpekler adeta bekçilik yapıyor. Belediye olarak her yıl onlara yiyecek götürüyoruz. Kış aylarında yaylamızda yer yer 2-3 metre kar yağıyor. O zamanda bu yiyecek yardımını yapacağız. Ayrıca doğada bulanan hayvanlar da bu yiyeceklerden faydalanıyor. Personelimizi görevlendirdik düzenli olarak yiyecek götürüyorlar. “dedi.