BELEDİYE BAŞKANIMIZ VE KAYMAKAMIMIZDAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ZİYARETLERİ

Belediye Başkanımız ve Kaymakamımızdan Dünya Kadınlar Günü ziyaretleri
Yazdır / Tarih: 2022-03-08

Yalıhüyük Kaymakamı İbrahim Yazıcı ve Belediye Başkanı Hasan Koçer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kamu kurum ve kuruluşunda çalışan kadınları, özel sektörde çalışan emekçi kadınları ve Yaşlı kadınları 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla ziyaret etti.

Kaymakam Yazıcı ve Belediye Başkanı Koçer, çalışan kadınların günlerini kutlayarak, günün önemini simgeleyen hediyeler verdi.

Başkanımız Hasan Koçer Koçer’de Kadınlarımız baş tacıdır "Yüce dinimiz ve medeniyetimiz her zaman kadına özel bir önem vermiştir. Türk kadınını dünyada ilk kez seçme ve seçilme hakkın vererek onurlandırmıştır. Bu düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum." diye konuştu.