YALIHÜYÜK MİLLET BAHÇESİNDE GEÇİCİ KABUL İMZALANDI

Yalıhüyük Millet Bahçesinde geçici kabul imzalandı
Yazdır / Tarih: 2022-03-15

Yalıhüyük te Millet bahçesi ve sosyal donatılar inşaatları ile alt yapı ve çevre düzenlemesi işi yüklenici firma ile imzalanarak geçici kabulü onaylandı.

Yalıhüyük Millet bahçesi ve sosyal donatılar projesi 11.11.2020 tarihinde Toplu Konut idaresi ve yüklenici firma ile imzalanan proje kapsamında inşaatına başlanan Millet bahçesinin tamamlanması sonucu Belediyemiz ile yüklenici firma geçici kabul sözleşmesini imzaladı.

Başkanlık makamında gerçekleşen imza töreninde konuşan Başkanımız Sayın Hasan Koçer; ‘’11.11.2020 tarihinde Toplu Konut idaresi ve yüklenici firma ile imzalanan proje kapsamında inşaatına başlanan Millet bahçemizin tamamlanması sonucu bugün ilk geçici kabul sözleşmesini imzalıyoruz. Başta Bakanımız Murat Kurum olmak üzere Milletvekillerimize İl ve İlçe teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun. ’dedi.

Yalıhüyük Millet bahçesinin önümüzdeki ay içerisinde hizmete açılacağı belirtildi.