KONYA KONYA TAPU VE KADASTRO’DAN BAŞKANIMIZ KOÇER’E ZİYARET

Konya Konya Tapu ve Kadastro’dan Başkanımız Koçer’e ziyaret
Yazdır / Tarih: 2022-04-14

Tapu ve Kadastro 5. Bölge Müdürü Ömer Ay Yalıhüyük ziyaretinde Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer’e iadeyi ziyarette bulundu.

Başkanımız Sayın Hasan Koçer’in Konya’daki kamu kurumları ziyaretinde Tapu ve Kadastro 5. Konya Bölge Müdürlüğünü ’de ziyaret etmişti.

Bölge Müdürü Sayın Ömer Ay’ın Yalıhüyük ziyaretinde Belediye Başkanımıza iade i ziyarette bulundu.

Başkanımız Koçer ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisinin de Tapu ve Kadastro 5. Konya Bölge Müdürlüğü, Yalıhüyük Tapu Müdür vekili olarak uzun süre hizmet ettiğini söyledi.

Başkanı Makamında ziyaret eden Bölge Müdürü Ömer Ay ve Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Yağan, Başkanımız Koçer’e çalışmalarında başarılar diledi.