ÖĞRENCİLER 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE MAKAM KOLTUKLARINA OTURDU

Öğrenciler 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde makam koltuklarına oturdu
Yazdır / Tarih: 2022-04-22

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Yalıhüyük İlkokulu 1.ci sınıf öğrencisi Ali Vurmaz, Kaymakamımız Sayın İbrahim Yazıcı’dan temsili olarak koltuğunu devraldı. 23 Nisan Kaymakamı Ali Vurmaz kısa süreli de olsa Kaymakam koltuğuna oturmanın mutluluğu ve heyecanını yaşadı.

Etkinlikler Belediye Başkanlığı Makamında da devam etti.  Başkanımız Sayın Hasan Koçer koltuğunu bir süreliğine 1. Sınıf öğrencisi Derya Sezer’e bıraktı. Minik başkan belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Öğrenciler daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 1. Sınıf öğrencisi Meryem Nur Çolak, Emniyet Amirliğine3. Sınıf öğrencisi Ecrin Bozkurt, İlçe Jandarma Komutanlığı koltuğuna 4. Sınıf Öğrencisi Mustafa Yavuz kısa süreliğine makam koltuklarına oturdular.