BELEDİYE BAŞKANLARI YALIHÜYÜK’TE HASTA ZİYARETİ YAPTI

Belediye Başkanları Yalıhüyük’te hasta ziyareti yaptı
Yazdır / Tarih: 2022-05-20

Yalıhüyük’e bağlı Arasöğüt dış mahallesinde Belediye başkanları hasta ziyareti yaptı.

İlçeye Bağlı Arasöğüt mahallesine gelen Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer ve Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Arasöğüt mahalle muhtarı Şinasi Acar İle birlikte Hasan Efe’ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Koçer;’’ Kardeşimize Allah’tan şifa diliyorum ve nerde hasta kardeşimiz varsa Rabbim şifa versin. Hasta ziyaretlerimizi mahallelerimizde ve merkezimizde aralıksız sürdürüyoruz. ’dedi.