BELEDİYE ZABITA EKİPLERİMİZ MARKETLERİ DENETLEDİ

Belediye zabıta ekiplerimiz marketleri denetledi
Yazdır / Tarih: 2022-05-20

Belediyemizin Zabıta ekipleri çay fiyatları, çay stokçuluğu ve depoların denetimini yaptı.

Fiyatlar ve stoklar yerinde kontrol eden ekipler tüketicilerin sorunla karşılaşmaması, ürünlere ulaşabilme ve fiyatlar konusunda denetimler yaparak işletmeler uyarıldı.

İlçede denetimler sonrası herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığını ifade eden Belediye yetkilisi Mehmet Akyol; Çay fiyatları, çay stokçuluğu ve depoların denetimini gerçekleştirdik. Uygulamamızda her hangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Marketlerimize bu duyarlılıkları için teşekkür ediyor hayırlı ve bereketli kazançlar temenni ediyorum. ’dedi.