Belediyemizden Kaymakam Yazıcı’ya ziyaret

Yalıhüyük Belediye başkanımız ve meclis üyelerimiz Kaymakam Sayın İbrahim Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Kaymakam Sayın İbrahim Yazıcı;’’ İlçemizin sorunları, çözüm noktaları konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Belediye başkanımız Hasan Koçer’e ve meclis üyelerine teşekkür ediyor başarılar diliyorum. ’dedi.

İlçede 2022 yılında yapılan yatırımlar, projeler hakkında bilgi veren Başkanımız Sayın Hasan Koçer; ’Belediye olarak birçok projeye imza ettik. Vatandaşlarımız yaşam standardını yükseltmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızda Sayın Kaymakamımız İbrahim Yazıcı’nın her daim desteğini gördük kendilerine teşekkür ediyorum. ’dedi.

Ziyaret sonrası  hükümet konağı önünde toplu fotoğraf çekildiler.

6 Aralık 2022