BELEDİYEMİZİNİN ORGANİZE ETTİĞİ İLAHİ PROGRAMI BEĞENİLDİ

Belediyemizin organize ettiği ‘’Gönül Dostları İlahi’de buluşuyor’ ’programı hemşerilerimiz tarafından ilgi gördü.
Belediyemiz Düğün salonunda gerçekleşen programa Yalıhüyük Kaymakamı Yakup Güven, Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgün, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Doğan,İlçe Emniyet Amiri Dursun Ali Özer, Ahırlı Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Altunbaş, Yalıhüyük Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Sezer, MHP İlçe Başkanı Hasan Akyıldız, Bozkır, Yalıhüyük İlçe Müftüleri Sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire amirleri ve ilçe halkı katıldı.
Sunuculuğunu Yunus emre Sezer yaptığı Programda ,Belediye çalışmalarını, konu alan slayt gösterimi,İlçe Müftümüz Osman Ormağ’ın Kuran tilavetinin ardından Şehitlerimizi konu alan slayt gösterileri ,15 Temmuz darbe girişiminde yaşan olayları konu alan slayt gösterimi izleyicilerden büyük beğeni topladı.
İlçe Kaymakamı Yakup Güven kısa bir selamlama konuşması yaparak İlçe halkının her zaman yanında olduğunu belirtti.
Başkanımız Hasan Koçer’de konuşmasında Göreve yeni başlayan İlçe Kaymakamına hoş geldin diyerek başladı, başarılar diledi. Koçer konuşmasının devamında , görev süresince vaatlerinin % 99 ‘unu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek; ’Çalışmalarımızın yanı sıra Belediyemizin sosyal ve kültürel etkinliklere’de önem verdiğin bir göstergesidir. ’diye konuştu.
Daha sonra sırası ile Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül ve Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün,Başkan Koçer’i tebrik ederek sosyal belediyecilik adına böyle programların çok faydalı olduğunu ifade ettiler.
Proğramda Yusuf Çakıcı Annem Şiiri, Bir Öğrencinin de Muhammet Mustafa isimli şiirinin okunmasının ardından Hüsamettin Günay yönetimindeki Seydişehir Seyyit Harun İlahi gurubunun konseri salonda beğeni ile izlendi.
İlahiler eşliğinde semazen gösterileri ile program sona erdi.

23 Şubat 2017