Gölcük yaylasında doğal kaynak su çeşmelerden akıyor

İlçemize bağlı gölcük yaylasında Belediyemiz ve hayırsever işbirliği ile yapılan depo ve çeşmeler hizmete açıldı.

Yalıhüyük Belediyemizin  bulduğu kaynak su, vatandaş belediye işbirliği ile  24 m3 depo ve farklı alanlara yapılan 4 çeşme ile birlikte faaliyete geçti.

Her yıl yayla şenliklerinin de yapıldığı mesire alanında su sıkıntısının ortadan kalktığını belirten Belediye Başkanımız Sayın  Hasan Koçer; ‘’Yaylamızda 400 metre uzaklıkta bulduğumuz doğal kaynak suyu Belediye hayırseverler iş birliği ile yaptığımız depoya aldık. Yaylamızın farklı yerlerine 4 adet çeşme yaptık. Depodan cazibeli olarak bu çeşmelerimize suyu akıtıyoruz. Belediyemize destek olan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gölcük yaylamızda su sorunu çözüldü. İlçemize hayırlı olsun. ’dedi.

29 Temmuz 2020