Gölcük yaylasında Mahsur Kalan vatandaşlar kurtarıldı

Yoğun kar yağışı nedeni ile Gölcük yaylasında mahsur kalan vatandaşları Yalıhüyük Belediyemiz vee Büyükşehir belediye ekiplerimizin ortak çalışmaları sonucunda kurtarıldı.

Kar kalınlığının 3 metreyi bulduğu Gölcük yaylasındaki evinde mahsur kalan vatandaşlara gece geç saatte ulaşıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekiplerinin kar püskürtme araçları ile yoğun bir çalışma sonucu Gölcük yaylasına ulaşıldı. Çalışmalara Belediye başkanımız Sayın Hasan Koçer’de eşlik etti.

Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer;’’ Burada mahsur kalan vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda Büyükşehir Belediyemize bağlı Fen İşleri bölge müdürlüğümüzün ekipleri ile birlikte çalışma başlattık.

3 Metreye ulaşan kar kalınlığını aşarak Gölcük yaylamıza ulaşarak mahsur kalan vatandaşlarımızı kurtardık. ’dedi.

Yayla da bulanan sokak hayvanlarına da yiyecek getirdiklerini ifade eden Başkan Koçer, Yolun açılması ile yayla da evleri bulunan vatandaşlara 3 metreye ulaşan kar nedeniyle çatılarda çökmelere karşı tedbir alınaması için uyarılarda bulundu.

Başkan Koçer Kurtarma ve yol açma çalışmalarına verdiği destekten dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Fen İşleri 4. bölge müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

 

30 Kasım -0001