KONYA VALİMİZ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Konya Valisi Yakup Canbolat Muhtarlar toplantısı yapmak için Yalıhüyük’e geldi, Belediyemizi de ziyaret etti.

Valimiz Sayın Yakup CANBOLAT, Yalıhüyük İlçemizde Yalıhüyük ve Ahırlı Muhtarlarıyla toplantı yaptı. Toplantıya; Vali Yardımcımız Mehmet Kamil SAĞLAM, Yalıhüyük Kaymakamı ve Ahırlı Kaymakam V. Yakup GÜVEN, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmet CANSARAN, İl Emniyet Müdürü Şükrü YAMAN, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan KOÇER, Ahırlı Belediye  Başkanı İsa AKGÜL, İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder GÜRSOY, İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet KOÇ, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Seyfettin BAYDAR, Yalıhüyük ve Ahırlı İlçe kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Belediye Düğün salonu önünde İlçe Kaymakamı Yakup Güven, Belediye Başkanı Hasan Koçer, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül ve İlçe protokolü tarafından karşılanan Konya Valisi Muhtarların sorunları ,sorunların çözümü ve vatandaşlarla kurulması gereken diyaloglar konuları görüşüldü.

Yalıhüyük ve Ahırlı İlçeleri Muhtarları Kurum amirleri ile bir araya gelen Vali Canbolat, daha sonra Belediye Başkanımızı makamında ziyaret etti. Başkanımız Koçer  Sayın Valimiz Canbolat’ta Gölcük yayla portresi hediye etti.

Konya Valisi Yakup Canbolat daha sonra İlçe Kaymakamlığına gelerek Kaymakam Yakup Güven’den bilgi aldı. Kaymakamlık bahçesine çam ağacı dikti. Vali Canbolat yeni hizmete giren İlçe emniyet Amirliği binasını ziyaretinin ardından İlçeden ayrıldı.

19 Nisan 2018