Yalıhüyük’te Belediye Meclis üyemiz için mevlit okutuldu

Belediye Meclis üyemiz merhum Hasan Çetin İçin Belediye Başkanımız Hasan Koçer ve Meclis üyelerimiz, Çetin için mevlit okutuldu.

Bir süre önce kalp krizi sonucu yaşama veda eden Yalıhüyük Belediye Meclis üyesi merhum Hasan Çetin unutulmayarak Mevlit okutturuldu.

Merkez camiin de Cuma namazı öncesi kutulan Mevlit programında Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer ve Meclis üyelerimiz, Belediye çalışanlarımız ve vatandaşlar katıld.

Mevlit programı ile ilgili konuşan Başkanımız Sayın Koçer; ‘’Merhum Hasan Çetin Kardeşimiz ile uzun bir süre beraber çalıştık. Çok çalışkan İlçesine sevdalı ve hizmet aşkı ile gecesine gündüzüne katan bir arkadaşımızdı. Aramızdan ayrılışı bizleri çok üzdü. Onun anısına Mevlidi Şerif programı düzenledik. Başta İlçe Müftümüz ve imam hatiplerimize teşekkür eder Kıymetli mesai arkadaşım Merhum Hasan Çetin’e Allah’tan rahmet İlçemize baş sağlığı dilerim. Mekânı cennet olsun. ’dedi. Daha sonra İlçe  Müftüsü Ahmet Karakaya Belediye Meclis üyesi merhum Hasan Çetin ve Ramazan ayında yapılan hatimler için dua  yaptı. Namaz sonrası da Yasin’i şerif ve Tesbih hediye edildi.

 

22 Nisan 2022