Belediye Başkanımız Hasan Koçer Millet Bahçesi İnşaatını İnceledi

Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer İlçede yapımına başlanan Millet Bahçesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından projelendirilen, TOKİ tarafından ihale edilen Yalıhüyük Aşağı mahalle Sahil caddesinde inşaatı devam eden 20 Bin metre alana yapılacak olan Millet Bahçesinde alt yapı çalışmalarının üç ay içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer; Millet bahçemizin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Tamamlandığında, bitki ve peyzajı ile İlçemize yeni bir soluk getirecek millet bahçesi projesi, içerisinde barındıracağı sosyal donatı alanlarıyla, yeşiliyle, Millet Kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanı olacak. ’dedi.

28 Nisan 2021