Yalıhüyük Belediyesi’nde toplu sözleşme imzalandı

Yalıhüyük Belediyesi’nde KHK ile kadroya geçen işçileri ilgilendiren toplu sözleşme, Hizmet-İş Sendikası ile imzalandı.
Başkanlık makamında gerçekleştirilen imza törenine, Yalıhüyük Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer ve Hizmet-İş Sendikası Konya Şube Başkan yardımcısı Ahmet Kesikhalı ile sendika temsilcileri katıldı.
Başkan Koçer sözleşme ile ilgili olarak yaptığı konuşmada”Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla İlçemize daha çok hizmet ederek çalışma arkadaşlarımızla daha birçok çalışmaya imza atacağız. Çalışma arkadaşlarımızın hakkını her daim savunuyoruz. İmzaladığımız sözleşmeyle birlikte çalışma arkadaşlarımızın günlük yevmiye ücretlerinde yüzde 38 oranında bir zam yaptık. 2022 yılında ise yüzde 6+6’lik ve maaş farkı olarak artış yapılacak. “dedi.
Hizmet İş Konya şube Başkan yardımcısı Ahmet Kesikhalı Yalıhüyük Belediyesi ile yapmış olduğumuz 2 yıllık bu toplu sözleşmemizin öncelikle çalışanlarımıza, Yalıhüyük’e ve Konya’mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

2 Mart 2021